Home / Brummen-Regiobode / Leerlingen Expeditie 24/7 ontbijten met de burgemeester

Leerlingen Expeditie 24/7 ontbijten met de burgemeester

BRUMMEN – Op vrijdag 8 november ontvingen de leerlingen van Expeditie 24/7 uit Brummen burgemeester Alex van Hedel. Ze gingen met elkaar aan tafel voor het zogenoemde Burgemeestersontbijt.

De leerlingen en burgemeester gaven met dat gezamenlijk ontbijt het goede voorbeeld in de week van het Nationaal Schoolontbijt, waarbij een half miljoen kinderen samen gezond ontbijten op 2.750 basisscholen. Dit jaar met het thema: Neem de tijd voor je ontbijt! De kinderen zorgden voor het brood, beleg, iets te drinken en placemats. In totaal namen dit jaar zes scholen uit de gemeente Brummen deel aan het Nationaal Schoolontbijt.
Burgemeester Alex van Hedel betaalde symbolisch voor zijn ontbijtje met een donatie aan Het Vergeten Kind, dit jaar het goede doel van Het Nationaal Schoolontbijt. Deze stichting zet zich in voor kinderen die het moeilijk hebben, omdat er thuis veel problemen zijn. Zodat deze kwetsbare kinderen weer rust en aandacht vinden en zich op hun toekomst kunnen richten. De donatie maakt het mogelijk dat meer kwetsbare kinderen een stem krijgen, zich kind kunnen voelen en volwaardig meedoen in onze maatschappij. De leerlingen uit groep 8 namen de cheque in ontvangst. Alex van Hedel kijkt met plezier terug op de bijzondere ontbijtontmoeting.

Lees ook

Succesvolle Open Monumentendag voor Stichting Carillon

DOESBURG – Zaterdag 11 september was Stichting Carillon in samenwerking met Comité Open Monumentendag Doesburg …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.