Home / Brummen-Regiobode / Landschapsgesprek over energieopwekking

Landschapsgesprek over energieopwekking

BRUMMEN – Het jaarlijkse Landschapsgesprek van Landschapsnetwerk Brummen (LNB) is dit jaar op maandag 18 november en gaat over energieopwekking in het Brummens Landschap. Om aan de internationale afspraken van Parijs (2015) te voldoen, gaat Nederland grootschalig zonne- en windenergie opwekken. In 2030 moeten we 49 procent minder CO2 uitstoten dan in 1990. Hoe gaat dat er in het Brummens landschap uitzien? De aanwezigen worden bijgepraat door deskundigen over de energieopgave, over oplossingen en de consequenties voor het Brummens Landschap. Aan de hand van het Dialoogspel van Brummen Energie gaan deelnemers spelenderwijs met elkaar in gesprek over deze ontwikkeling. De organisatie is in handen van het LNB in samenwerking met Brummen Energie. De bijeenkomst begint om 19.00 uur en vindt plaats in de Reuvershoeve in Brummen. Omdat er een hoge opkomst verwacht wordt, dienen geïnteresseerden zich vooraf aan te melden bij Quirine Dekker van het LNB via qso@planet.nl.

Lees ook

Geen herdenking maar wel vlaghijsen

BEEKBERGEN/LIEREN/OOSTERHUIZEN – Het Comité Bevrijding Beekbergen, Lieren en Oosterhuizen houdt ook dit jaar op 17 …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.