Home / Nieuws / Lachen met de Rhederijckers

Lachen met de Rhederijckers

RHEDEN – Theater de Klaproos in Rheden zat afgelopen weekend weer flink vol. Toneelvereniging de Rhederijckers bracht maar liefst drie maal het stuk Een Dubbele Agenda op de planken.

Een Dubbele Agenda is een klassieke klucht waarbij misverstanden en geheimen tot de meest komische situaties leiden. Harriët lost haar financiële problemen op door zich te laten onderhouden door twee getrouwde mannen. Dat kan natuurlijk niet goed gaan. Beide heren verschijnen ten tonele, maar ook hun boze echtgenotes arriveren in Harriëts dure woning in Wassenaar. Chaos en hilariteit zijn het gevolg.
Het publiek heeft weer volop kunnen genieten van de komische talenten van de acteurs van De Rhederijckers, die naast kluchten ook dikwijls heel andere genres spelen. Het blijft daarmee altijd weer een verrassing wat de volgende productie van de Rhedense toneelvereniging wordt.

Foto: Han Uenk

Lees ook

Atlant bouwt nieuwe leef- en woonomgeving Marken Haven

BEEKBERGEN – Op locatie Marken Haven in Beekbergen is Atlant begonnen met de bouw van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.