Home / Algemeen / Kunst van Homan bij de dokter

Kunst van Homan bij de dokter

DIEREN/VELP – In huisartsenposten in Velp en Dieren is werk te zien van Anton Homan. Anton Homan, tekenleraar in ruste, kwam in 1995 voor het eerst naar Aruba met zijn eveneens kunstzinnige zoon Daan. Het tweetal werd onmiddellijk gegrepen door de kleuren. Het blauw van de zee had zo een magische aantrekkingskracht, dat Anton er vaak terug kwam samen met zijn vrouw. Tijdens hun verblijf legde Anton met zijn camera vele locaties vast, vooral historische gebouwen en natuur, die hij terug in Nederland omzette in houtsnedes. Het werk van Homan is te zien bij Huisartsen Velp aan de Rozendaalselaan in Velp en bij Dierense huisartsengroep Hagenau aan de Wilhelminaweg in Dieren.

Lees ook

Hulp bij digitalisering voor mkb-bedrijven regio Arnhem-Nijmegen

GEM. RHEDEN – Mkb-ondernemers uit de regio Arnhem-Nijmegen, dus ook uit de gemeente Rheden, kunnen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.