Home / Brummen-Regiobode / Kramen te huur voor Kerstmarkt Klarenbeek

Kramen te huur voor Kerstmarkt Klarenbeek

KLARENBEEK – Het is nog niet zover , maar de voorbereidingen voor de Kerstmarkt in Klarenbeek zijn alweer in volle gang. Op zondag 8 december zullen er van 11.00 tot 16.00 uur weer diverse kramen opgesteld staan op het plein tussen molen De Hoop en tweedehands winkel De Olde Bakkerije. Er zijn nog enkele ramen beschikbaar dus mensen die nog kerstspullen overhebben of zelf kerstdecoraties maken, hebben nog de mogelijkheid om een kraam te huur. Het huren van een kraam kost 17,50 euro een opgeven kan door contact op te nemen met Jorienke Harmsen, tel. 055-5788810.

Lees ook

Wandeltochten Klarenbeek

KLARENBEEK – Op vrijdag 13 en zaterdag 14 augustus worden de Kennedymars, Long Distance Walk, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.