Home / Doesburg-Regiobode / Koninklijke Onderscheiding voor Jan Klein Reesink

Koninklijke Onderscheiding voor Jan Klein Reesink

DOESBURG – Uit handen van burgemeester Loes van der Meijs van de gemeente Doesburg ontving Jan Klein Reesink (80) een Koninklijke Onderscheiding voor de 35 jaar dat hij vrijwilligerswerk doet in de stad. Sinds 1989 is hij vrijwilliger bij folkloristische dansgroep De Meulenvelders. Hij helpt bij de bardienst en de schoonmaak van het Meulenhuus. Van 1999 tot eind 2019 was hij penningmeester voor De Vrienden Van De Meulenvelders. Nog altijd helpt hij bij het organiseren van de middagen met muziek voor donateurs en andere belangstellenden.
Ook was Klein Reesink 25 jaar bestuurslid van buurtvereniging, waarvan 20 jaar als penningmeester. Sinds 2003 coördineert hij het maandblad en nieuwsbrief van de KBO en bezorgt hij het maandblad in twee wijken.

Foto: Han Uenk

Lees ook

Online Walk en Talk

DOESBURG – Donderdag 29 juli is er een online bijeenkomst van Walk & Talk, verzorgd …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.