Home / Doesburg-Regiobode / Knutselen met Pieten

Knutselen met Pieten

DOESBURG – Een team van Pieten komt zaterdag 30 november tussen 14.00 en 16.30 uur naar Doesburg om bij Staarink Warenhuis te knutselen met kinderen. Er liggen allerlei leuke materialen om mee aan de slag te gaan, maar ook zijn er tekenspullen om een mooie tekening voor Sinterklaas te maken. Ook mogen kinderen meehelpen met de inpakpiet. Er zijn genoeg Pieten aanwezig om een handje te helpen als dat nodig is. Natuurlijk mogen kinderen ook gewoon langskomen om Piet een handje te geven of te genieten van de muziek die de Pieten hebben meegenomen. Ook ouders zijn welkom, om hun kind te helpen of om zelf aan de slag te gaan. Deze actie wordt ondersteund door de lokale voetbalvereniging en stichting Bootvluchteling.

Foto: Hans Wonink

Lees ook

Raadsvergadering Bronckhorst digitaal

BRONCKHORST – De raadsvergadering van de gemeente Brockhorst van 2 juli, wordt digitaal gehouden. Vorige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.