Home / Brummen-Regiobode / Kleuters op bezoek bij banketbakkerij Jolink

Kleuters op bezoek bij banketbakkerij Jolink

BRUMMEN – Woensdag 13 november hebben de kleuters van Kindcentrum Het P@rk in Brummen een bezoekje gebracht aan banketbakkerij Jolink. De kleuters werken deze periode aan het thema ‘pepernoten en kerstkransjes’. Ze hebben goed rondgekeken in de bakkerij zodat ze op school hun eigen ‘bakkerij’ kunnen gaan inrichten. Ook hebben ze gezien hoe speculaasjes worden gemaakt. Het deeg ging eerst in de machine en dan de oven in. Ze hebben er zelfs allemaal eentje geproefd, het was heerlijk! Daarna zijn de kleuters in de grote vriezer geweest om te ervaren hoe koud het daar is. Ook mochten de kinderen nog even in de winkel kijken, voor ze weer zijn terug gewandeld naar school. Het was een leuke en leerzame ochtend!

Lees ook

Forest Jazz Band brengt Anderhalvemeterblues

DIEREN – De Forest Jazz Band speelt op zondag 12 juli vanaf 14.30 uur op …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.