Home / Doesburg-Regiobode / Kindervoorstelling: Koken zonder Diploma

Kindervoorstelling: Koken zonder Diploma

DOESBURG – Toffe Moeders Jette Holkenberg en Marijke Domhof van het PEERtoftheater spelen op woensdag 6 november om 15.00 uur de kindervoorstelling Koken zonder Diploma in de Gasthuiskerk in Doesburg. Daarbij hebben ze de hulp van alle kinderen hard nodig, want zoals de titel van de voorstelling al voorspelt: koken …. dat kunnen ze niet. De ingrediënten vliegen het publiek om de oren en de oven gaat op ‘turbo’. Het wordt een echte race tegen de klok om alle gerechten op tijd te serveren. Jette Holkenborg en Marijke Domhof willen met hun voorstellingen kinderen en volwassenen verbazen en verwonderen. PEER speelt voor iedereen in de Achterhoek en de rest van de wereld en is verantwoord gezond. Tickets zijn te bestellen via de website van de Gasthuiskerk.

www.gasthuiskerkdoesburg.nl

Lees ook

Vrouwen van Nu aan de koffie

ANGERLO – De dames van Vrouwen van Nu Angerlo konden op woensdag 7 juli weer …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.