Home / Brummen-Regiobode / Kerstrommelmarkt bij de Waterlelie Loenen

Kerstrommelmarkt bij de Waterlelie Loenen

LOENEN – Op zondag 10 november houdt Kringloop De Waterlelie in Loenen weer een gezellige rommelmarkt op de parkeerplaats voor de deur aan het Hameinde 13. Dit keer wordt het een speciale rommelmarkt van kerstartikelen. Er wordt een groot aanbod verwacht. Voor een kleine prijs zijn er leuke kerstspulletjes te koop. Bezoekers kunnen komen kijken (en kopen) tussen 10.00 en 16.00 uur. De toegang is gratis. Het geld dat betaald voor de huur van de grondplekken wordt gebruikt om de hulporganisatie ADRA te ondersteunen. Meer informatie over grondplekken is verkrijgbaar via kringloop.dewaterlelie@gmail.com of tel. 06-83912863.

Lees ook

Wandeltochten Klarenbeek

KLARENBEEK – Op vrijdag 13 en zaterdag 14 augustus worden de Kennedymars, Long Distance Walk, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.