Home / Rheden-Regiobode / Kerstmarkt in De Ulenpas

Kerstmarkt in De Ulenpas

VELP – Vrijdagavond 13 december van 18.30 tot 21.00 uur wordt in wooncentrum De Ulenpas aan de Korte Wal in Velp weer een kerstmarkt gehouden. Een bijzonder gezellige markt in kerstsfeer met vele en diverse kraampjes met zelfgemaakte artikelen zoals Kerst- en wenskaarten, sieraden, handwerken, kerstdecoraties, cadeauartikelen en nog veel meer. Ook zijn er diverse stands van enkele charitatieve en ideële organisaties. Evenals in voorgaande jaren worden de kraampjes niet alleen bemand door bewoners van De Ulenpas, maar kunnen ook mensen of organisaties van buiten het wooncentrum zich opgeven om hieraan deel te nemen. Voorwaarde is wel dat Kerst het thema van de kraam is. Deelnemers kunnen zich opgeven via info@deulenpas.nl onder vermelding van de aard van de inrichting van de kraam.

Lees ook

Tuinconcert Flutamuze bij Jansen & de Feijter

VELP – In de tuin van boekhandel Jansen & de Feijter in Velp speelt woensdag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.