Home / Doesburg-Regiobode / Kerstfeest Leger des Heils Doesburg

Kerstfeest Leger des Heils Doesburg

DOESBURG – Ook dit jaar organiseert het Leger des Heils in Doesburg traditiegetrouw een kerstviering voor iedereen die dit feest niet alleen, maar samen met anderen wil vieren. Het wordt een bijeenkomst van samen zingen, samen luisteren naar een kerstverhaal en samen vieren dat Kerst het feest van licht in de wereld is. Natuurlijk hoort daar allerlei lekkers voor de inwendige mens bij. Het feest wordt gevierd op dinsdag 17 december, van 15.00 tot 18.00 uur in het korpsgebouw aan de Zandbergstraat 15 in Doesburg. Opgave kan tot uiterlijk 6 december in het korpsgebouw of telefonisch via tel. 0313-474276 of 0313-473931.

Lees ook

Doesburgse dames in coronajurk

DOESBURG – Bezoekers aan het centrum van Doesburg kwamen vrijdag 3 juli deze vrolijke Doesburgse …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.