Home / Nieuws / Kerstbomenactie voor het goede doel

Kerstbomenactie voor het goede doel

RHEDEN – Opnieuw neemt Team-PA uit Rheden deel aan de Alpe d’Huzes, dit jaar voor de 10e keer en met een recordaantal van 37 leden. Zij zijn nu al druk bezig met het organiseren van allerlei acties om geld op te halen. Een speciale kerstbomenverkoop is daar onderdeel van.

Op zaterdag 30 november kunnen sympathisanten aan de Groenestraat 6 in Rheden voor 15 euro een boom aanschaffen. Onder het genot van een hapje en een drankje en in feestelijke sfeer. “Het staat mensen natuurlijk vrij om meer te geven. Dat komt allemaal ten goede aan KWF Kankerbestrijding”, benadrukken de drijvende krachten achter de kerstbomenactie. De kerstbomen, zonder kluit, worden door de leden persoonlijk van het land bij de kweker gehaald. Het is -voor een kleine meerprijs- mogelijk om de boom zelfs aan huis te laten bezorgen binnen een straal van 5 kilometer in Rheden.
Team PA wil graag een beeld hebben van hoeveel bomen er besteld moeten worden. Daarom kunnen mensen zich nu al inschrijven voor een boom via kerstbomen.teampa@gmail.com.

Lees ook

Sanne en Ilse behalen certificaat TU Eindhoven

DIEREN – Sanne Reijerman en Ilse Willemsen uit klas DV5A van Het Rhedens Dieren hebben …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.