Home / Brummen-Regiobode / Kerk School Gezinsdienst Brummen

Kerk School Gezinsdienst Brummen

BRUMMEN – Op zondag 10 november is er in de Oude kerk in Brummen weer een Kerk School Gezinsdienst, met als thema: We gaan op reis!. Dit thema is gebaseerd op het bijbel verhaal van Abraham en het thema van de Kinderboekenweek dit jaar. De samenkomst is voorbereid door enkele teamleden en ouders van de Oecumenische school en basisschool Expeditie 24/7. Dominee John Breukelaar zal daarin voorgaan. Tijdens deze dienst worden verhalen zichtbaar gemaakt, muziek gemaakt en veel gezongen. De dienst begint om 10.00 uur en iedereen is van harte uitgenodigd om deze dienst mee te komen vieren. Na de dienst is er gelegenheid om na te praten en een glas limonade of een kopje koffie of thee te drinken.

Lees ook

Vincent Buitenhuis nieuwe directeur Veluwonen

EERBEEK – Vanaf 1 oktober 2021 is Vincent Buitenhuis de nieuwe directeur-bestuurder van woningcorporatie Veluwonen. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.