Home / Nieuws / Kastelein wordt jubileumprins in Dieren

Kastelein wordt jubileumprins in Dieren

DIEREN – Roy Korten, eigenaar van café De Tapperij in Dieren, is de jubileumprins van carnavalsvereniging De Nölers in Dieren. Dat werd zaterdag 9 november bekendgemaakt tijdens het Prinsenbal in Theothorne. De leutclub bestaat 5 x 11 jaar en dat wordt vanaf nu uitbundig gevierd onder aanvoering van Prins Roy de Eerste. Samen met adjudant Bram en de Hofdames Lisa en Mariëtte ging hij voorop in de polonaise. Tijdens het Prinsenbal werd afscheid genomen van Prins Marcel en werden drie Nölers van het eerste uur in de bloemen gezet: Jan Verheul, Wil van de Kant en Tilly Heebing. Het motto van Prins Roy is er overigens een die past bij het vak van kastelein: ‘Hop, Hop, alles moet op!’

Foto: Han Uenk

Lees ook

Buurtbus rijdt deze zomer nog niet

SPANKEREN / DIEREN – De buurtbus Spankeren Dieren gaat tot zeker 1 september niet rijden. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.