Home / Rheden-Regiobode / Kaarten bij sc Rheden

Kaarten bij sc Rheden

RHEDEN – Op vrijdag 8 november is weer de maandelijkse kaartavond bij sc Rheden, in het clubhuis aan de IJsselsingel. Het is geen doorlopende competitie dus iedere avond is er een nieuwe ronde, nieuwe kansen. De koffie en lekkere hapjes worden aangeboden door de club en er zijn hele leuke prijzen te winnen. Inschrijven kan vanaf 19.30 uur en de eerste ronde begint om 20.00 uur. De activiteit is uitsluitend toegankelijk voor (oud-)leden, vrijwilligers, donateurs, adverteerders en vrienden of supporters van de club.

Lees ook

Olympisch skateboardsters nieuwe ambassadeurs Gazelle

DIEREN – Fietsfabriek Gazelle in Dieren heeft onlangs haar partnership met NOC*NSF verlangd. In de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.