Home / Doesburg-Regiobode / Junior kegelkampioenen

Junior kegelkampioenen

DOESBURG – Op zondag 3 november werden in Delft de Nederlandse Jeugdkampioenschappen kegelen 2019 gespeeld. Dit toernooi werd georganiseerd door de Koninklijke Nederlandsche Kegel Bond. Ook uit Doesburg deden kandidaten aan dit toernooi mee. Ouders en supporters reisden mee om de kandidaten te ondersteunen. En niet zonder resultaat. In de klasse A deed Sanne de Wild mee en zij behaalde de titel Nederlands Kampioen Junioren 2019. In de klasse B trad voor Doesburg Davey Kuijn naar voren. Hij werd derde in zijn klasse.

Lees ook

DELS is lokale ondernemers zeker niet vergeten

REGIO – We zijn jullie niet vergeten! Om die boodschap over te brengen, doet het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.