Home / Nieuws / Jubileumjaar Veluwerijders feestelijk afgesloten

Jubileumjaar Veluwerijders feestelijk afgesloten

GEM. RHEDEN – Regionale Toerfietsclub de Veluwerijders heeft haar 50-jarig jubileumjaar feestelijk afgesloten. Er stonden dit jaar diverse fietsactiviteiten op het programma. Zo was er de openingsrit, een 2-Daagse fietstocht, de jubileumbijeenkomst in Theothorne, de Hap en Traptocht en natuurlijk de afsluitingsrit. Na een enerverende fietstocht werden de leden opgewacht bij Sportvilla Lomar en getrakteerd op koffie of thee met gebak.

De Toerfietsclub kan altijd nieuwe leden gebruiken en nodigt rijders dan ook uit om zich aan te melden via www.veluwerijders.nl. “Fietsen in een groep is niet alleen gezellig, maar biedt zeker ook vele voordelen. Zo krijgt ieder nieuw lid bij de Veluwerijders een buddy toegewezen die u alle kneepjes van het fietsen in een groep leert. Daarnaast is fietsen goed de conditie en komen de de rijders langs plekken die ze nog niet eerder hebben gezien”, melden de fietsers.
Veluwerijders kent vier groepen die hun eigen tempo fietsen. Meer informatie is te vinden op veluwerijders.nl en voor vragen kan gemaild worden naar info@veluwerijders.nl.

Lees ook

Zwieren op Rhedense kermis

RHEDEN – Jong en oud heeft zich afgelopen weekend weer vermaakt op de Rhedense kermis. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.