Home / Brummen-Regiobode / Joost Harkink nieuwe bestuurder Riwis Zorg & Welzijn

Joost Harkink nieuwe bestuurder Riwis Zorg & Welzijn

BRUMMEN/EERBEEK – Riwis Zorg & Welzijn krijgt een nieuwe bestuurder. Per 1 februari 2020 wordt Joost Harkink benoemd, hij volgt Erna ten Have op die dit jaar afscheid neemt van de stichting. Riwis biedt verzorging, verpleging en thuiszorg aan ongeveer 250 mensen in Eerbeek en Brummen.

Momenteel is Joost Harkink nog directeur van het Pieter Baan Centrum in Almere. Daarvoor was hij onder meer regiodirecteur bij NIFP Oost en gz-psycholoog bij de Bascule. “Werken in de zorg is voor mij altijd vanzelfsprekend geweest. De zorgsector en de transitie waarin we zitten liggen me na aan het hart.” Gert Boeve, voorzitter Raad van Toezicht van Riwis Zorg & Welzijn zegt verheugd te zijn met de komst van Harkink. “Het was een intensieve en zorgvuldige procedure. We hebben Joost leren kennen als een bevlogen professional die wij in staat achten om Riwis Zorg & Welzijn de komende jaren te leiden en verder te ontwikkelen.”

Lees ook

Kunst in Loenen te zien tijdens beperkte kunstroute

LOENEN – Het weer werkte niet zo mee maar toch heeft een flink aantal kunstliefhebbers …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.