Home / Brummen-Regiobode / Jonge Ouder Café Eerbeek

Jonge Ouder Café Eerbeek

EERBEEK – Het Jonge Ouder Café in de bibliotheek in Eerbeek van vrijdag 15 november staat in het teken van muziek. Lidia Olsthoorn verzorgt een workshop Muziek op Schoot. Deze workshop is bedoeld voor baby’s en kleintjes tot en met 4 jaar oud en hun ouders of opa’s en oma’s. Muziek leren kennen op schoot: dat schept een band. En het ondersteunt de muzikale ontwikkeling van kindjes. De workshop vindt plaats op 15 november in de Bibliotheek in Eerbeek van 10.00 tot 11.00. De ochtend is bedoeld voor kinderen van 0 tot 4 jaar en hun ouders of verzorgers. Toegang is gratis, aanmelden kan via www.bibliotheekbrummenvoorst.nl. Er is beperkt plek, dus wees op tijd met aanmelden.

Lees ook

Nieuwe stap in WaardeVOL Brummen

BRUMMEN – Het schetsontwerp WaardeVOL Brummen is klaar en bestuurders van de provincie Gelderland, gemeente …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.