Home / Doesburg-Regiobode / Jazz, jazz en nog eens jazz in Doesburg

Jazz, jazz en nog eens jazz in Doesburg

DOESBURG – De band Vermuyen’s Funk uit Nijmegen verzorgde afgelopen weekend één van de 24 gratis concerten tijdens Doesburg Jazz. De band speelt catchy funk en fusion, met explosieve saxsolo’s en swingende Hammond-sounds. Een mooie aanvulling op het heel diverse programma van dit jazzweekend. Op verschillende podia stonden de meest uiteenlopende gezelschappen, die vooral de liefde voor muziek gemeen hebben. Het driedaagse festival werd vrijdagavond geopend met een optreden van Brand New Bag in Het Arsenaal. Doesburg Jazz is in 2019 verder gegaan op de vorig jaar ingeslagen koers naar een steeds breder muzikaal aanbod met veel variatie en vernieuwing.

Foto: Han Uenk

Lees ook

Digitale kennismaking met voedselbos

BRUMMEN – Voedselbos Nieuwe Erven in Brummen verwelkomt belangstellenden vrijdag 5 maart om 19.30 uur …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.