Home / Doesburg-Regiobode / Jaarvergadering PCOB Doesburg

Jaarvergadering PCOB Doesburg

DOESBURG – PCOB Doesburg houdt dinsdag 26 november haar jaarlijkse algemene ledenvergadering. Deze vindt plaats in het ontmoetingscentrum van Grotenhuys en begint om 14.30 uur. Na het formele deel van de middag is er een presentatie rondom ‘wetenswaardigheden over Doesburg’, waarin veel oude foto’s worden vertoond. De PCOB in Doesburg verzorgt van augustus tot en met mei eens per maand een middag voor leden, waarbij ook andere belangstellenden welkom zijn.

Lees ook

Doesburg Jazz steekt horeca hart onder de riem

DOESBURG – Doesburg Jazz is gestart met de voorbereidingen voor de vierde editie van het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.