Home / Algemeen / Jaarconcert Mr. H.M. van der Zandt

Jaarconcert Mr. H.M. van der Zandt

VELP – Drum- en Showfanfare Mr. H.M. van der Zandt uit Velp sluit het seizoen af met een spetterend jaarconcert. Zaterdag 30 november spelen de muzikanten een afwisselend programma van herkenbare muziek. Ook de slagwerkgroep komt aan bod met een spectaculair stuk. De muzikanten beloven een muzikaal spectaculaire avond. Iedereen is welkom, de entree is volledig gratis. Het concert begint om 20.00 uur en wordt gegeven in zaal Odeon aan de Beemd 1. De zaal opent om 19.30 uur.

Lees ook

Inwoners Rheden toonden hulpvaardigheid via Steunpunt Coronahulp

RHEDEN / ROZENDAAL – Als het nodig is, staan inwoners van de gemeenten Rheden en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.