Home / Rheden-Regiobode / IVN-wandeling over landgoed Heuven

IVN-wandeling over landgoed Heuven

RHEDEN – IVN Oost-Veluwezoom verzorgt zondag 24 november een wandeling over landgoed Heuven bij Rheden. De wandeling start om 10.00 uur vanaf de parkeerplaats bij het Bezoekerscentrum van Natuurmonumenten.

Landgoed Heuven, bij velen bekend als het gebied achter het bezoekerscentrum in Rheden, is een veelzijdig landgoed. Oude boerderijen, een koetshuis, de glooiingen in het landschap en de rijke variatie van planten en dieren: het zijn allemaal zichtbare schatten met elk hun verhaal. Op deze ochtend worden de deelnemers tijdens een fraaie wandeling bijgepraat over de ontstaansgeschiedenis van dit landgoed en de directe omgeving.
De wandeling gaat door heuvelachtig terrein, is ongeveer 4,5 kilometer lang en niet geschikt voor wandelwagens. Wandelschoenen zijn aanbevolen. Aanmelden is niet nodig. Deelname is gratis, maar een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld.

www.ivnoostveluwezoom.nl

Lees ook

Soerenaar is overlast van houtstook spuugzat

LAAG-SOEREN – Steeds vaker lijkt de overlast van houtstook tot ergenissen te leiden. Wat voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.