Home / Rheden-Regiobode / Inzameling oud papier Velp

Inzameling oud papier Velp

VELP- Zaterdag 9 november halen vrijwilligers van Harmonie Unisono het oude papier op in een deel van Velp-Zuid. Het inzamelgebied is tussen de President Kennedylaan, de spoorlijn, Biljoen en de snelweg A348. Tevens wordt het papier opgehaald in de volgende straten in de ‘rivierenwijk’: Scheldestraat, Rijnstraat, Dulkeshofstraat, Waalstraat, Maasstraat en Merwedestraat. De containers kunnen ‘s morgens vóór 9.00 uur worden klaargezet met het handvat naar de straat.
De opbrengst gebruikt de harmonie onder andere voor het project Meer Muziek in de klas. Het doel van deze activiteit is om leerlingen van basisscholen kennis te laten maken met verschillende muziekinstrumenten en muziekonderwijs. Ze leren over slagwerk-, koperblaas- en houtblaas-instrumenten die in een harmonieorkest bespeeld worden. Leerlingen kunnen zich aanmelden voor een proefpakket van enkele muzieklessen voor 10 euro.

Lees ook

Exposities in Dorpskerk Rheden

RHEDEN – Deze zomer zijn er twee exposities te bewonderen in de Dorpskerk in Rheden. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.