Home / Brummen-Regiobode / Intocht Sinterklaas in Klarenbeek

Intocht Sinterklaas in Klarenbeek

KLARENBEEK.- Sinterklaas is weer op weg naar Nederland en op zaterdag 16 november komt hij in Klarenbeek aan. Om 14.00 uur verwacht men Sint en zijn Pieten bij het MFC.

Aansluitend, rond 14.30 uur, wordt daar een kinderfeest gehouden voor kinderen vanaf 2 jaar tot en met groep 4. Er is geen ruimte voor de ouders / verzorgers, er zijn begeleiders aanwezig vanuit de Klarenbeekse Ondernemers Vereniging. Het feest duurt tot 16.00 uur. De kinderen kunnen binnen weer opgehaald worden. Mocht het kind speciale dieetvoorschriften hebben, dan verzoeken, dan kan dit aan de KOV worden doorgegeven via info@kovklarenbeek.nl.

Op school zijn kleurplaten uitgedeeld. Sinterklaas vraagt deze voor de ramen te hangen en mogelijk zullen er zaterdag pieten voor de deur staan! Wie de kleurplaat nog niet heeft, kan hem van de Facebook-pagina van de Klarenbeekse Ondernemersvereniging halen. Deze intocht wordt altijd mede mogelijk gemaakt door de Klarenbeekse Ondernemersvereniging.

Lees ook

Met een dobbelsteen wandelen over landgoed De Engelenburg

BRUMMEN – Samen met wethouder Ingrid Timmer openden Lotte, Liz en Isabelle van de Oecumenische …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.