Home / Rheden-Regiobode / Inschrijving Postbank Kerstwandeling geopend

Inschrijving Postbank Kerstwandeling geopend

RHEDEN – Vanaf nu is de inschrijving voor de tweede editie van de Posbank Kerstwandeling, die plaatsvindt op zaterdag 21 december, geopend. De hoofdroute duurt ongeveer een uur en leidt langs verschillende mini-voorstellingen. Op verzoek van velen, is dit jaar de optie om een langere wandeling te maken toegevoegd. Die ‘extra lus’ zal ruim een uur in beslag nemen en komt uit bij de startplaats van de hoofdroute. Inschrijven kan op www.deposbankkerstwandeling.nl.

Met de wandeling draagt men bij aan het werk van verschillende goede doelen-organisaties. De opbrengst zal namelijk gelijkelijk verdeeld worden over drie organisaties. Dit zijn Natuurmonumenten, Stichting Ons Raadhuis in Velp en de Rhedense Schaapskudde.

De Posbank Kerstwandeling is een initiatief van de Rotaryclub Rheden-Rozendaal.

Lees ook

Kindervoorstelling Pappa, ik wil clown worden

VELP – Pappa, ik wil clown worden is de titel van de kindervoorstelling die woensdag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.