Home / Brummen-Regiobode / Inschrijving Kennedymars geopend

Inschrijving Kennedymars geopend

KLARENBEEK – Vanaf 1 oktober is het mogelijk om online in te schrijven voor de Kennedymars in Klarenbeek. Deze wordt op 20 en 21 maart 2020 voor de achtste keer gehouden. Het centrale middelpunt is MFC Klarenbeek waar deelnemers aan de tochten zullen vertrekken en aankomen.
De organisatie van de Kennedymars is vanaf 2020 volledig in handen van SC Klarenbeek. Wel zullen nog vele vrijwilligers van WS78, die voorheen verantwoordelijk was voor de organisatie, hun steentje bijdragen aan dit evenement.
Er kunnen verschillende afstanden gelopen worden: 110 km, 80 km (Kennedymars), 60 km, 40 km en 20 km (Nacht van Klarenbeek). Voor deze nachttochten kan worden aangemeld op scklarenbeek.nl/kennedymars. Verder zijn er de 40 km, 20 km en 10 km dagtochten (Rondje Klarenbeek). Inschrijven voor deze afstanden kan op de dag zelf.

Lees ook

Digitale kennismaking met voedselbos

BRUMMEN – Voedselbos Nieuwe Erven in Brummen verwelkomt belangstellenden vrijdag 5 maart om 19.30 uur …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.