Home / Rheden-Regiobode / Innoforte houdt bakwedstrijd

Innoforte houdt bakwedstrijd

VELP – Heel Innoforte is uitgedaagd om mee te strijden naar de titel van Meesterbakker van Innoforte. Onder de noemer Heel Innoforte Bakt! worden cliënten, familieleden, vrijwilligers en medewerkers zijn opgeroepen om hun eigen meesterwerken op donderdag 7 november voor te zetten aan een deskundige jury.

De taarten worden tussen 14.30 uur en 16.00 uur in ’t Jagthuis gepresenteerd in Grand Café de Brink, Hoofdstraat 1 in Velp. De bakkers bakken thuis en werken hun taart eventueel ter plekke af. De bewoners van ’t Jagthuis proeven voor, daarna worden de taarten verdeeld over de vier locaties van Innoforte.
Met Heel Innoforte Bakt! Probeert Innoforte iedere locatie en iedere huiskamer van Innoforte doordrongen te laten zijn van de geur van een taart in de oven. “Familieleden en vrijwilligers vinden het op hun beurt prettig om zo’n huiselijke activiteit met hun naasten te kunnen doen, zeker als deze aan dementie lijden. Onze wedstrijd is losjes gebaseerd op het bekende programma Heel Holland Bakt. Met onze activiteiten haken we vaker in op de actualiteit. We hebben de bakkers van banketbakkerij Teunissen en bakkerij Borggreve ook dit jaar weer bereid gevonden te jureren en de beste taartenbakker te belonen met de titel ‘Meesterbakker van Innoforte 2019’. We doen de wedstrijd nu voor de vijfde keer. Zo lang de bewoners smullen van al dit lekkers, blijven wij dit organiseren”, aldus Mandy Wiskamp van de Vereniging van ‘t Jagthuis.

Lees ook

Scouting zoekt leden

DIEREN – De bevers, de jongste speltak van Scouting Dieren, is op zoek naar nieuwe …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.