Home / Rheden-Regiobode / Inloopspreekuur: OV voor senioren

Inloopspreekuur: OV voor senioren

RHEDEN – OV-ambassadeurs verzorgen maandag 25 november een inloopspreekuur voor senioren in het Dorpshuis in Rheden. Tussen 14.00 en 15.30 uur beantwoorden zij veelgestelde vragen over het reizen met bus en trein. Aan de hand van duidelijk informatiemateriaal geven zij uitleg over de OV-chipkaart, tarieven en abonnementen, het plannen van een reis en in- en uitchecken bij diverse vervoerders. Ook geven zij informatie over het deelnemen aan een proefreis. De ambassadeurs zijn ervaren OV-reizigers die vrijwillig leeftijdsgenoten op weg helpen. Belangstellenden mogen kosteloos en vrijblijvend binnenlopen.

www.ervaarhetov.nl

Lees ook

Bram Wijnands hoofdtrainer vv Dieren

DIEREN – Tijdens de Algemene Ledenvergadering van vv Dieren, die maandagavond 22 februari via Zoom …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.