Home / Doesburg-Regiobode / Inloopavond over toekomst Beinum Centrum

Inloopavond over toekomst Beinum Centrum

DOESBURG – Op 26 november houdt CDA Doesburg een avond voor bewoners van Beinum in de kantine van Sporthal Beumerskamp. Nu er nagedacht gaat worden over de toekomst van het hart van de wijk, wil het CDA van de bewoners zelf horen wat zij belangrijk vinden en waarom.

Fractievoorzitter Stan Hillenaar vindt het belangrijk de mening en wensen van de bewoners te inventariseren om tot een goede besluitvorming te komen. “Er zijn allerlei plannen voor dit centrum en er is al van alles over gezegd, maar de bewoners hebben nog niets van zich kunnen laten horen. Zo zou een van de opties zijn om de vijver aan de overzijde te dempen om er parkeerplaatsen te maken en wil het college het liefst een nieuwe sporthal in dit centrumgebied. Zeer ingrijpend dus en daarom zoeken we draagvlak. Het lijkt ons goed geen overhaaste beslissingen te nemen en daarom eerst eens te luisteren naar de wijkbewoners. De meest logische volgorde is luisteren, plannen maken en dan besluiten. Wij komen dus ideeën en meningen halen, niet brengen”, aldus de partij. Inloop is deze avond vanaf 19.30 uur.

Lees ook

Nieuwe sponsor voor Sportclub Doesburg

DOESBURG – Sportclub Doesburg is trots te kunnen melden dat Lammerts Self-Storage uit Doetinchem de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.