Home / Brummen-Regiobode / Informatie-ochtend Herenboerderij

Informatie-ochtend Herenboerderij

LOENEN – Zaterdag 16 november is er weer een informatie-ochtend over de Loenense Herenboerderij. Op de Groote Modderkolk is een gemeenschappelijke boerderij gestart waar voor aangesloten huishoudens groenten en fruit worden verbouwd en vleesdieren worden gehouden. Deze zomer hebben de leden al kunnen genieten van de eerste opbrengst. Belangstellenden zijn zaterdag welkom voor meer informatie over dit project, een rondleiding over de boerderij en het stellen van vragen. Nieuwe huishoudens die zich aan willen sluiten, zijn welkom tussen 10.00 en 13.00 uur. Aanmelden is gewenst en kan via grootemodderkolk@herenboeren.nl onder vermelding van het aantal personen.

Lees ook

Voorjaarsbloeier boerenkrokus in opmars

LOENEN – Ruim een week geleden heerste Koning Winter nog volop, maar inmiddels is het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.