Home / Rheden-Regiobode / In de sporen van Havelaar en de koningen

In de sporen van Havelaar en de koningen

DIEREN – Op zondag 10 november houdt IVN Oost-Veluwezoom een wandeling langs Koningswegen. De wandeling start om 13.00 uur vanaf de parkeerplaats van de scouting in Dieren. De tocht voert door het gebied van het Hof te Dieren, langs Koningswegen en door Hagenau, de eerste aankoop van Natuurmonumenten in 1911. De gidsen vertellen over de jacht op wild dat verdween en later weer werd uitgezet, de prachtige beukenlanen en het bos van Hagenau met zijn eigen karakter. Het wordt een stevige wandeling, goede schoenen worden aanbevolen en aanmelden is niet nodig. Deelname is gratis, maar een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld.

www.ivnoostveluwezoom.nl

Lees ook

VV Dieren zoekt nieuwe speelsters

DIEREN – Het eerste dameselftal van vv Dieren is op zoek naar nieuwe speelsters. Het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.