Home / Brummen-Regiobode / Ik vind: Niet te hard na de drempel

Ik vind: Niet te hard na de drempel

Op de Arnhemsestraat in Brummen wordt veel te hard gereden. Tenminste, dat constateren de bewoners elke dag. De gemeente zegt dat het wel meevalt: 85 procent van de weggebruikers houdt zich aan het toegestande maximum van 30 km/uur. Dat zou blijken uit metingen van een paar jaar geleden.
Deze week meet de gemeente de snelheden opnieuw, met zo’n matrixbord. Dit gebeurt dan alleen niet op het rechte stuk waar zo hard gereden wordt. Nee, het matrixbord staat net áchter de drempel. Zo krijg je natuurlijk prachtige meetresultaten en hoef je als gemeente niets te doen.
Totdat er iemand verongelukt…

André Boland,
Brummen

Lees ook

Met een dobbelsteen wandelen over landgoed De Engelenburg

BRUMMEN – Samen met wethouder Ingrid Timmer openden Lotte, Liz en Isabelle van de Oecumenische …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.