Home / Brummen-Regiobode / IJsselborg Hendriks trouwe sponsor Bruvoc dames 2

IJsselborg Hendriks trouwe sponsor Bruvoc dames 2

BRUMMEN – De dames van Bruvoc D2 vierden zaterdag 12 oktober een feestje met trouwe sponsor Henk Hendriks van IJsselborg Hendriks. Na de officiële plichtplegingen speelde het team haar wedstrijd tegen Voorwaarts D2 uit Twello. Na een 2-0 voorsprong in sets werd het toch gelijk (2-2). Een spannende vijfde set werd door het team van Bruvoc met 16-14 over de streep getrokken: 3-2 winst. IJsselborg Hendriks is al jarenlang een trouwe sponsor van Bruvoc. Zelf is Henk Hendriks actief bij de vrijdagavondrecreanten en Anita is sinds vorig seizoen de stuwende kracht achter het wedstrijdsecretariaat. En ze zijn eigenlijk altijd op de tribune te vinden als hun dochter speelt in dames 2. Wie benieuwd is of volleybal een leuke sport is en eens mee wil trainen om dat uit te testen, kan altijd terecht bij Bruvoc voor een van de trainingen in sporthal Rhienderoord. Aanmelden kan via secretariaat@bruvoc.nl.

Lees ook

Blikseminslag veroorzaakt brand in woning Doesburg

DOESBURG – Op de Richtersakker in Doesburg is donderdagavond 13 augustus de bliksem ingeslagen in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.