Home / Algemeen / Iesseltrekkers spelen op Dialectmiddag Voorst

Iesseltrekkers spelen op Dialectmiddag Voorst

VOORST – Liefhebbers van liedjes in de streektaal in de regio komen zondag 17 november in Voorst ruimschoots aan hun trekken. De Dialectgroep Voorst houdt dit jaar op zondag 17 november de jaarlijkse dialectmuziekmiddag in het Dorpshuis in Voorst. Onder andere de Brummense Iesseltrekkers verzorgen hier een optreden.

Een dialectmuziekmiddag zonder het Brook duo vindt de groep maar niks. Daarom heeft de organisatie opnieuw GerritJan Oplaat (De Weuste) en Anita Bolink (Bokie) uitgenodigd voor een gezellig optreden met oude en nieuwe liedjes.
Voor het eerst gaat Oplaat in Voorst optreden met zijn nieuwe zangpartner. Henny Tijink is er mee gestopt. Met de zangeres heeft Oplaat de fraaie cd Vol Gas gemaakt. Een aantal liedjes van deze cd zijn in Voorst te beluisteren maar ook de oude bekende nummers die menigeen van dit duo kent.
Het optreden van het Brook Duo uit Markelo wordt afgewisseld met muziek en zang van het accordeontrio De Iesseltrekkers uit Brummen. Gerrit Sangers zingt ook een aantal nummers. De muziekmiddag begint om 13.30 uur en gaat door tot rond 16.30 uur. De laatste kaarten zijn verkrijgbaar bij Bakker Bril en Dorpshuis Voorst en mogelijk aan de zaal.

Lees ook

Havikshof Klarenbeek weer open

KLARENBEEK – Vanaf woensdag 1 juli is roofvogeltuin De Havikshof in Klarenbeek weer dagelijks te …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.