Home / Brummen-Regiobode / Hulp met de computer

Hulp met de computer

BRUMMEN – Iedere week zijn vrijwilligers van SeniorWeb in Bibliotheek Brummen aanwezig om alle mogelijke computervragen van bezoekers proberen te beantwoorden. Het maakt niet uit of het over een pc, laptop, tablet of mobiele telefoon gaat. Dit spreekuur is bedoeld voor het beantwoorden van eenvoudige vragen, het geven van korte tips en het oplossen van kleine problemen, in ongeveer 15 à 20 minuten. Het spreekuur is elke donderdag van 14.00 tot 15.00 uur en lidmaatschap is niet nodig.

Lees ook

Huiskamer van Lieren wekelijks open

LIEREN – De vrijwilligers van de Huiskamer in Lieren zetten vanaf woensdag 28 juli iedere …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.