Home / Rheden-Regiobode / Historische wandeling Laag-Soeren

Historische wandeling Laag-Soeren

LAAG-SOEREN – De laatste wandeling van de Oudheidkundige Kring Rheden-Rozendaal is onderdeel van de slotmanifestatie van dit jubileumjaar. De startlocatie is ‘t Sprengenhus, Harderwijkerweg 25-a, daar vertrekt de kring op 17 november om 13.00 uur richting de sprengen en beken van het dorp. Gids Joram van Breda vertelt over de geschiedenis van dit prachtige waterstelsel. De wandeling is gratis voor leden van de oudheidkundige kring, niet-leden betalen 2,50 euro. Na afloop is er gelegenheid om de tentoonstelling in het Sprengenhus te bekijken en een kopje koffie te drinken.

Lees ook

Subsidie voor Zonneveld De Bocht

DIEREN – Het Rijk heeft subsidie toegekend voor het zonneveld aan de Spankerenseweg in Dieren, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.