Home / Nieuws / Historische wandeling Biljoen

Historische wandeling Biljoen

VELP – De boswachters van Geldersch Landschap & Kasteelen wandelen woensdag 6 november met publiek over landgoed Biljoen in Velp. Dit is voor de wandelaars de kans om ook eens achter het kasteel te kijken, op het terrein dat gewoonlijk afgesloten is, naar het bijbehorend koetshuis, de pachtboerderijen, vijvers, beken, het parkbos en de weiden. De boswachters besteden aandacht aan de wintervogels, historie en tuinaanleg. De wandeling start om 13.30 uur bij het NS-station Velp. Deelname kost 7,50 euro, kinderen van 4 tot en met 12 jaar mogen voor 5 euro mee. Donateurs van Geldersch Landschap & Kasteelen betalen eveneens 5 euro en kunnen kinderen meenemen voor 2,50 euro, op vertoon van een geldige donateurspas. Reserveren is noodzakelijk via www.glk.nl/activiteiten.

Peter Palstring, tel. 06-47966663
Job Laan, tel. 06-83179965

Lees ook

Klimaatburgemeester gezocht voor Rheden

GEM. RHEDEN – Het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat is op zoek naar een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.