Home / Brummen-Regiobode / Het Bonte Palet presenteert schilderkunsten

Het Bonte Palet presenteert schilderkunsten

BRUMMEN – Het publiek kan opnieuw kennismaken met de schilderkunsten van Het Bonte Palet. Zondag 24 november opent de expositie met de werken van ongeveer 50 hobby-kunstschilders in de manege van De IJsselruiters in Brummen. Het Bonte Palet is een groep hobby-kunstschilders onder leiding van Marietje Breukink-Lokhorst, die heel divers werk laat zien op deze dag. Van landschappen, stillevens tot expressief werk. De deelnemers komen uit Brummen, Eerbeek, Spankeren en verder weg uit de omgeving.Naast de gewone collectie, presenteert de groep ook een serie schilderijen met het thema ‘Gebouwen’. Deze serie wordt beoordeeld door een jury met verschillende prijzen. De jaarlijkse expositie is te bewonderen van 13.00 tot 16.30 uur.

Lees ook

De Middelste Molen blijft achter de schermen druk

LOENEN – De Middelste Molen, ambachtelijke papierfabriek en museum aan het Kanaal Zuid in Loenen, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.