Home / Brummen-Regiobode / Het Beekbergens Toneel trekt volle zalen

Het Beekbergens Toneel trekt volle zalen

BEEKBERGEN – Het Beekbergens Toneel trok afgelopen weekend twee keer een volle zaal met het blijspel Als er maar muziek in zit. Dit blijspel van Evelien Evers gaat over de muzikale familie Derksen. Zoon Joris zorgt voor opschudding door steeds een ander vriendinnetje mee naar huis te nemen. Zus Sandra heeft daarentegen al jaren serieuze verkering, tot groot genoegen van moeder en oma. Dit zorgt voor veel spanningen binnen het gezin, zo ook die ene keer na het avondje stappen op de kermis. Volgens een enthousiaste bezoeker was een geweldig voorstelling, ‘met een prachtig decor, heerlijke typetjes, goede rolkennis en een gezellige dorpse sfeer’.

Lees ook

Vrouwen van Nu aan de koffie

ANGERLO – De dames van Vrouwen van Nu Angerlo konden op woensdag 7 juli weer …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.