Home / Doesburg-Regiobode / Het Arsenaal 1309 en Sportclub Doesburg gaan samen verder

Het Arsenaal 1309 en Sportclub Doesburg gaan samen verder

DOESBURG – Esther en Mano Dijkman van horecabedrijf Het Arsenaal 1309 in Doesburg verlengen hun samenwerking met Sportclub Doesburg. Het Arsenaal 1309 bestaat alweer 5 jaar en onderscheid zich met biologische producten; van koffie, bier wijn en fris tot brood en vlees. Dit staat bijna nergens, maar dat komt omdat het voor het Arsenaal logisch is om met eerlijke biologische producten te werken. De samenwerking met Sportclub Doesburg was voor de familie Dijkman vanzelfsprekend omdat de hele familie al jaren een warme band heeft met de bruisende voetbal vereniging.

Op de foto: Esther en Roosmarijn Dijkman met chefkok Bjorn de Waal.

Lees ook

Ik vind: Energietransitie

Waar het in de energietransitie primair om gaat, is de verlaging van de uitstoot van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.