Home / Nieuws / Herfstrit Zonnebloem afdeling Rheden – De Steeg

Herfstrit Zonnebloem afdeling Rheden – De Steeg

RHEDEN – Half oktober stapte weer een aantal Zonnebloem-leden op de bus voor de traditionele Herfstrit. Een herfstrit nieuwe stijl, dit jaar, het vertrouwde stamppotbuffet na afloop was vervangen door een koffiestop halverwege.

Zeven vrijwillige chauffeurs reden onder een waterig zonnetje van Rheden uit naar de Posbank, via De Steeg langs de IJssel door de Havikerwaard richting Doesburg om via Steenderen en Drempt in Hoog-Keppel uit te komen. Daar bij de Gouden Karper stond alles klaar voor koffie met appeltaart. Voor de gelegenheid waren er op de tafels bloemstukjes met Zonnebloemen gezet, iets wat zeer werd gewaardeerd door gasten en vrijwilligers. Na deze onderbreking ging de route verder via Velswijk, Hengelo, Keijenborg, Baak, Hummelo en weer terug naar Rheden. Ondanks dat de bomen nog niet op hun mooist waren hebben de gasten genoten van deze heerlijke middag die langs prachtige lanen, boerderijen en weilanden kwam. Rond de klok van vieren werden de gasten weer voor de deur afgezet. De gasten hoeven het stamppotbuffet dit jaar niet te missen want half november vindt deze activiteit plaats, iets om alvast naar uit te kijken.

De afdeling Rheden-De Steeg kan altijd nieuwe vrijwilligers gebruiken, die willen helpen bij activiteiten en bezoekwerk. Een groot deel van de gasten is aan huis gekluisterd en vindt het fijn als er met regelmaat iemand een gezellig praatje komt maken. Nieuwsgierig geworden? Meer informatie is verkrijgbaar bij de voorzitter: Dhr. W van den Bosch zonnebloem.vandenbosch@gmail.com

Lees ook

VVD Rheden wil click-en-collect binnen 2 uur

RHEDEN – De VVD fractie van Rheden heeft burgemeester Carol van Eert verzocht de mogelijkheden …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.