Home / Doesburg-Regiobode / Herfstbloemstukken maken bij De Zonnebloem

Herfstbloemstukken maken bij De Zonnebloem

HUMMELO – Op zaterdag 19 oktober werd er door de gasten van de Zonnebloem bij FF naar Steef in Hummelo hard gewerkt aan het maken van herfstbloemstukken. Elke deelnemer had zelf een schaal of vaas mee gebracht waar het stuk op gemaakt kon worden. Het materiaal werd verzorgd door diverse vrijwilligers van De Zonnebloem Hummelo-Keppel-Drempt. De bloemen en takken kwamen bij de vrijwilligers uit eigen tuin, wat ervoor zorgde dat de kosten beperkt konden blijven. Het was een nuttige en gezellige bijeenkomst die mooie creaties opleverde. Opgeven voor een activiteit kan door contact op te nemen met Riek Willemsen, tel. 0314-382478 of Ria Tolhuisen, tel. 0314-380606.

Lees ook

Ik vind: Energietransitie

Waar het in de energietransitie primair om gaat, is de verlaging van de uitstoot van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.