Home / Brummen-Regiobode / Herfst op de Loenermark

Herfst op de Loenermark

LOENEN – Wandelaars kunnen woensdag 20 november volop genieten van de herfstnatuur op de Loenermark, met de boswachters van Geldersch Landschap en Kasteelen. Het naaldbos, de heide met haar prachtige jeneverbesstruwelen en verschillende heidesoorten, de schaapskudde met Veluwse heideschapen en de oude stuifduinen vormen hier hoogtepunten in de herfst. De start is om 14.00 uur op de parkeerplaats nabij de schaapskooi, gelegen aan de Droefakkers. De wandeling duurt ongeveer 2 uur. Het kost 5,00 euro om mee te doen, kinderen 4 t/m 12 jaar lopen mee voor 2,50 euro en donateurs Geldersch Landschap & Kasteelen gratis op vertoon van een geldige donateurspas. Reserveren is niet nodig. Meer informatie is verkrijgbaar bij Herman Heskamp, tel. 06-16862394 of Chris Holtslag, tel. 0313-653113.

www.glk.nl/activiteiten

Lees ook

Anderhalvemeterneus

Cartoon: Wytse Noordhof

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.