Home / Rheden-Regiobode / Henk Griffioen over daklozen

Henk Griffioen over daklozen

DIEREN – Tijdens de bijeenkomst van Vrouwen van Nu afdeling Dieren op woensdag 6 november komt Henk Griffioen, oud-leraar economie, een lezing geven over de thuislozenopvang in Utrecht. Veel mensen denken vaak dat in het welvarende Nederland, met al zijn sociale voorzieningen, niemand dakloos hoeft te zijn en dat degenen die dat wel zijn er zelf voor kiezen. Henk vertelt een indringend en soms ontroerend verhaal over de daklozen waar hij zich als vrijwilliger al 20 jaar voor inzet. Zijn verhaal geeft een andere kijk op daklozen. De lezing begint om 19.30 uur en wordt gehouden in Theothorne in Dieren. Ook niet-leden zijn welkom, zij betalen 3 euro entree.

Lees ook

Klimaatburgemeester gezocht voor Rheden

GEM. RHEDEN – Het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat is op zoek naar een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.