Home / Doesburg-Regiobode / Gymnastiekvereniging De Sperwer houdt uitvoering

Gymnastiekvereniging De Sperwer houdt uitvoering

HOOG-KEPPEL – Op zondag 10 november houdt gymnastiekvereniging De Sperwer haar jaarlijkse uitvoering. In sporthal Hessenhal in Hoog-Keppel treden alle leden van 14.00 tot 16.00 uur op in een wervelende show die als thema films heeft meegekregen.

Ieder jaar organiseert De Sperwer, die vorig jaar haar 80-jarig jubileum vierde, een uitvoering waarin alle jeugdleden en de volwassen gymgroep hun talenten aan het publiek laten zien. Dit jaar nemen de leden de bezoekers mee naar de wereld van de films. Al maanden zijn zij druk bezig om een mooie show in elkaar te zetten. Het programma bestaat uit turnen, streetdance en freerunning. In de pauze wordt er een verloting gehouden met prijzen die beschikbaar zijn gesteld door de plaatselijke ondernemers. Belangstellenden zijn van harte uitgenodigd deze uitvoering bij te wonen. De zaal opent om 13.30 uur en de entreeprijs is 3 euro voor volwassenen. Kinderen en donateurs hebben gratis toegang.

www.de-sperwer.nl

Lees ook

Nog jaartje uitstel voor evenement Verrassend Doesburg

DOESBURG – De organisatie heeft moeten besluiten ook dit jaar een streep te zetten door …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.