Home / Nieuws / Griezelen in fabriekshallen Spankeren

Griezelen in fabriekshallen Spankeren

SPANKEREN – Het was griezelen geblazen zaterdag in Spankeren. De vierde editie van The Spankeren Dungeon stond geheel in het teken van Scary Movies. Muziekvereniging Wilhelmina, Toneelgroep Spankeren en Dans & Drama Gold sloegen voor de vierde keer de handen ineen om een spannende spooktocht te organiseren rondom Halloween. Het thema Scary Movies hield in dat er verschillende scènes uit populaire horrorfilms werden uitgebeeld. Spankeren Dungeon vond dit jaar plaats in de grote fabriekshallen van Transportbedrijf Thomassen, waar het publiek door de verlaten hallen mocht dwalen en zich gewillig de stuipen op het lijf liet jagen.

Foto: Han Uenk

www.facebook.com/halloweendungeon/

Lees ook

Vrouwen van Nu aan de koffie

ANGERLO – De dames van Vrouwen van Nu Angerlo konden op woensdag 7 juli weer …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.