Home / Brummen-Regiobode / Griezelen en spoken bij Rhienderoord

Griezelen en spoken bij Rhienderoord

BRUMMEN – Elk jaar organiseert zwembad Rhienderoord in Brummen een spannende Spooktocht. Met als kers op de taart een duik in het Spookzwembad. 170 kinderen stonden op zaterdag 9 november te wachten bij de poort, voordat ze naar binnen mochten. Over het buitenterrein liepen al vele spannende figuren die zorgde voor een echte Halloween-sfeer.

Eenmaal binnen liepen de kinderen een route door en om het gebouw en ontmoetten ze nog meer Halloweenfiguren. De kleedkamers hadden elk een eigen spooky thema, zo was de EHBO-ruimte omgetoverd tot ‘bloody spook’. Buiten het gebouw kwamen de kinderen nog een kerkhof en een heuse ‘heksenkring’ tegen.

Na de tocht, die eindigde bij de ingang van het zwembad, was het griezelen nog niet klaar. Dit ging door in het bad zelf. Alle lampen uit, discolichten aan en natuurlijk veel rookeffecten. Voeg hier nog DJ Bjorn Staal van licht en geluid uit Hall aan toe en het feest is compleet.

Bij Rhienderoord staat bewegen, sporten en vooral plezier maken voorop, met elke maand leuke activiteiten voor jong en oud.

Lees ook

Digitale kennismaking met voedselbos

BRUMMEN – Voedselbos Nieuwe Erven in Brummen verwelkomt belangstellenden vrijdag 5 maart om 19.30 uur …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.