Home / Doesburg-Regiobode / Giesbeek in Dialoog

Giesbeek in Dialoog

GIESBEEK – Onder de noemer Nederland in Dialoog worden overal in het land tussen 1 en 10 november dialoogtafels gehouden, met als doel de sociale cohesie te bevorderen. Giesbeek sluit hier dit jaar bij aan. Op zaterdag 9 november wordt vanaf 14.00 uur gesproken in het Jan Looman Huus aan de Ticheloven 2. Het landelijke thema is Van Wijkbewoner tot Wereldburg en ook in Giesbeek zal het gesprek hierover gaan. In kleine kring worden ervaringen uitgewisseld. Het gaat vooral om luisteren en kennismaken met de ideeën en achtergronden van de ander. Er is een gespreksleider die het thema zal inleiden en het gesprek in goede banen zal leiden.
De dialoog in Giesbeek wordt georganiseerd door Agnes van der Graaf en Ivonne Meeuwsen. “Wij zijn dit jaar in Giesbeek komen wonen en kenden Nederland in Dialoog al van horen zeggen. Het leek ons fijn om in onze nieuwe leefomgeving mensen te leren kennen. Giesbeek in Dialoog is daarvoor een uitgelezen kans.”
Iedereen is welkom om mee te praten. Aanmelden kan via www.arnhemdialoog.nl/1344-2.

Lees ook

Vrouwen van Nu aan de koffie

ANGERLO – De dames van Vrouwen van Nu Angerlo konden op woensdag 7 juli weer …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.